Selectează o Pagină

Corneliu Ulici este actor si e foarte posibil sa-l recunoasteti din multe filme in care a aparut (de exemplu: The Devil Inside (2012), The Necessary Death of Charlie Countryman (2013) and Ceva Bun de la Viata (2011) , din reclame (da, el este „cetateanul european”) si, mai ales de la teatru.
O vreme am fost vecini intr-o casa frumoasa din centru, dupa care eu am plecat. In… Drumul Taberei… da, stiu… sa ma marit, sa fac copii si sa astept metroul. 🙂
Cand l-am abordat pe Corneliu pentru un set de poze aveam emotii pan’ la cer. Nu-l mai intalnisem de ceva vreme, 3-4 ani, nu mai stiam nimic despre el, cat timp liber are, ce crede despre sedinte foto pe nepusa masa, etc. Si imi aminteam foarte bine si cat de intimidant poate fi acest Corneliu.
Stiti… cand mi se intampla sa-mi pese atat de mult de un raspuns, reusesc cumva sa descriu cele mai simpe lucruri in fraze lungi si intortocheate.
Dar, pe cat de dorit, pe atat de neasteptat, raspunsul lui a fost simplu: „Da, sigur!”

wDSC_5988-1

Imi facusem griji degeaba; trebuia sa-mi aduc aminte ca, de fapt, este o persoana foarte placuta.
Iata cateva imagini de la intalnirea preliminara in care am discutat ce vrem de la sedinta noastra foto. Am simtit atunci ca dau proba eliminatorie pentru aceasta sedinta, dar se pare ca m-am calificat 🙂

Abia astept si sedinta foto, mai ales ca si Corneliu a decis sa se implice cu adevarat!

PS: Intre timp Corneliu a aflat ca a primit un rol intr-o productie de film. Rol in care va avea nevoie de barba. Careia ii gasisem noi deja alt rol, in sedinta foto. Nu-i nimic, bafta Corneliu si ai grija de barba!:)