Selectează o Pagină

photoreason2
E adevarat ca parintii numai la poze nu se gandesc cand copilul plange, sau nu are pofta de mancare, sau e bolnavior sau… plictisit?

Dar ce-ar fi daca v-as prezenta subiectul un pic altfel? Iata cateva motive pentru care va invit sa reconsiderati ideea de a face cel putin cate o poza pe zi micutului/ micutilor vostri?

1. E al naibii de amuzant

Odata ce te obisnuiesti sa faci poze constant, poti invata copilul sa participe activ la procesul de fotografiere. Asa ca nu vei mai depinde doar de momentele spontane cand copilul isi iese din piele de simpatic ce e, ci puteti creea impreuna momente magice.

2. Poti observa evolutia copilului

Ce poate fi mai induiosator decat un album foto cu pozele copilului din prima zi pana la varsta scolara?
In plus, poti observa si cat de repede sau lent se dezvolta copilul si, daca ceva ti se pare in neregula, poti lua din timp masurile necesare.

3. Bebe+Foto=Super Cadou

Nu exista bunici, matusi si unchi care sa nu se bucure sincer cand le faci cadou un album cu pozele bebelusului tau. Mai ales daca va vedeti rar! Vrei sa faci cadoul un pic mai elegant? Inrameaza una din fotografiile preferate, sau creeaza o felicitare cu una din poze.

4. Pentru ca, inevitabil, uiti

Nu poti sa-ti imaginezi asta acum, dar va veni si ziua in care vei uita: acel zambet, acea lumina din ochi, chicotitul, plansetul… Nu poti inregistra viata copilului, dar poti retine pentru totdeauna cateva clipe. Simplu: cu o poza!

5. E terapeutic

Am spus deja ca fotografiatul, in sine, este amuzant. Dar e mai mult decat atat: este relaxant si pot aparea momente de inspiratie maxima, in care sa reusesti ACEA FOTOGRAFIE : simpla, perfect incadrata, cu lumina cea mai buna si mesaj clar!
Trebuie doar sa exersezi, sa exersezi si iar sa exersezi!

6. Poate fi profitabil

Poate ca stiti deja ca exista site-uri serioase dedicate comercializarii de fotografii, iar dintre cele mai cautate subiecte se disting… copiii. Cu cat sunt mai originale si mai bine facute, cu atat sunt mai cautate. Asa ca-  de ce nu?-  cu multa perseverenta, in timp, puteti obtine un venit constant si consistent.

Inca un motiv bun de tot, aici!