Selectează o Pagină

Am facut un studiu printre cei apropiati si…. am o veste buna si una proasta 🙂
Dar intai sa va spun despre ce este vorba: am intrebat mai multi oameni despre care am numai vorbe bune cum procedeaza ei cand e vorba despre… (ghiciti ce?)… fotografie. Adica:

 1. Faci poze macar o data pe saptamana?
 2. Cu ce faci poze cel mai des?
 3. Cum ti se par fotografiile tale? Acceptabile sau nu?
 4. Postezi saptamanal macar o poza din telefon pe Facebook?
 5. Pozele din Telefon le pastrezi in arhiva si pe PC/ laptop?
 6. Ai printat vreodata macar o fotografie din telefon?

Bun, cam astea au fost intrebarile la care mi-au raspuns 13 persoane. Da, stiu, este unul din acele „studii” 🙂 Dar va asigur ca oricat de multe persoane ar fi participat, rezultatele ar fi aproximativ aceleasi.
Ah, sa nu uit: a trebuit sa ma includ si eu in studiu, altfel la ultimele doua intrebari raspunsurile ar fi fost dezastruoase!
Iata ce a rezultat:


 • FAC POZE ZILNIC 80%
 • FOLOSESC TELEFONUL PENTRU A FOTOGRAFIA 98%
 • CRED CA POZELE MELE SUNT OK(ish) 98%
 • POSTEZ MACAR O POZA/ SAPTAMANA PE FACEBOOK 100%
 • AM O ARHIVA DE POZE PE PC/LAPTOP 2%
 • AM PRINTAT CEL PUTIN O POZA DIN TELEFON 1%

V-am spus la inceput ca am o veste buna si una proasta, dar v-am mintit! Va rog sa ma iertati, dar nu am decat vesti bune: daca si voi fotografiati frecvent… cu telefonul… si credeti ca pozele voastre nu sunt chiar urate… ba sunt chiar bune de postat online…. stati pe o comoara inestimabila: amintirile voastre! Le puteti arhiva constiincios in foldere speciale, pe laptop, PC, pe interfete online de stocare, etc. Si nu le lasati sa moara: printati cele mai reprezentative imagini si pastrati-le in albume, ori inramati-le si puneti-le pe perete, sau daruiti-le celor dragi! Ori puteti face toate acestea la un loc!

Imi veti multumi mai tarziu! In gand…